Dağ İlkokulu
DAĞBELİ MAH. PEHLİVAN MEHMET GÖKOĞLU CAD. DÖŞEMEALTI DAĞ ILKOKULU B BLOK NO: 8A DÖŞEMEALTI / ANTALYA
02424382033

Çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, öz güven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen ,dünyada eğitim alanlındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek , sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak , okul çevresine eğitim öğretim ,bilim ve kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

BAŞARILAR

2011-2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA İL VE İLÇE DERCESİNDE DÜZENLENEN RESİM,ŞİİR,KOMPOZİSYON VE SPORTİF FAALİYETLERDE 1.LİK,2.LİK VE 3.LÜKLER ELDE EDİLMİŞTİR.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

DÖŞEMEALTI İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 25 KMDİR. ANTALYA İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 50 KMDİR.

OKULUMUZ DAĞBELİ MAHALLESİNİN MERKEZİNDEDİR.